Jobba på tingsgården

_MG_8238.jpg
 
 

jobba på tingsgården

Tingsgården Restaurang & Vinkällare är en av Eskilstunas finaste restauranger som ligger i ett av Eskilstunas äldsta kvarter, vid Rådhustorget i Gamla Staden. 

1989 öppnades restaurangen i nuvarande form och nu sker en nystart i ny regi och ett koncept som värnar om den traditionsfyllda miljön. Samtidigt satsar vi på en fräsch meny i tiden med ledorden ”Mat, dryck och service med kärlek”.

Vår inriktning är på det klassiska köket, modern husmanskost och med inslag från det internationella köket. Vi lagar mat med kärlek och för alla och vi älskar vin.

LEDIGA JOBB:

SERVERINGSPERSONAL 

Arbetsbeskrivning
Som servitör/servitris hos oss är du väldigt viktig för våra gästers upplevelse och därför är det viktigt att du som söker är någon som tycker om människor, har en god servicekänsla och kan hantera stressiga situationer. Du kommer framförallt jobba med bordsservering men även stå i kassan/baren/bakfickan, bemöta gäster och hålla rent och snyggt. Vårt koncept är att leverera mat, dryck och service med kärlek och därav är det viktigt att du alltid sätter gästen först. 

Arbetserfarenhet
Vi söker dig som är minst 20 år gamal, har minst 2 års arbetslivserfarenhet och tjej som kille. Det är viktigt för oss att du har en personlighet som utstrålar en positiv energi, att du har en servicekänsla för att på ett inbjudande sätt kunna möta våra gäster. Vi vill även att du aktivt tar ansvar för dina arbetsuppgifter och håller en hög kvalité i ditt arbete samt har en god samarbetsförmåga då du lyssnar in dina kolleger och delar med dig av dina erfarenheter. 

Vi söker både timanställd personal och tillsvidareanställningar. Alla tjänster påbörjas som provanställning och kan därefter övergå till timanställning eller tillvidareanställning.  

Maila din ansökan med CV, referenser och personligt brev till: info@tingsgarden.com
Märk din ansökan med ”Serveringspersonal”.

Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


KOCK TILL TINGSGÅRDEN RESTAURANG & VINKÄLLARE

Triggas du av att laga god mat, gillar att ta ansvar och har erfarenhet från yrket? Då är denna tjänst för dig.

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta som kock i köket på Tingsgården Restaurang & Vinkällare. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du älskar och kommer att göra dagligen. Du kommer att vara en i teamet i köket och tillsammans med övrig personal i köket motivera och entusiasmera varandra så att alla jobbar mot samma gemensamma mål.

Vem trivs här?

Du älskar att laga mat, du har jobbat som kock eller gått en kockutbildning och vill fortsätta att utvecklas i din matlagning. Du har mycket goda matkunskaper och är en inspirerande och glad person. I den här rollen ser vi dig som gillar att jobba i ett högt tempo och det faller sig naturligt för dig att jobba i högt tempo. 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en miljö där du kan utvecklas och jobba med varierade arbetsuppgifter, en rolig arbetsplats i en anrik miljö med stor utvecklingspotential.

Om vi hittar rätt person som fungerar bra i vårt team, vill driva Tingsgården Restaurang & Vinkällare framåt och har den kunskap och erfarenhet som vi önskar så finns det möjlighet att utveckla tjänsten. 

Tjänsten är en provanställning som kan övergå till en tillsvidareanställning. Arbetstiden är primärt kväll och helg, men vid högsäsong även dagtid. Vi lägger stor vikt i att du är flexibel vad gäller arbetstider.

Är du intresserad?

Maila din ansökan med CV, referenser och personligt brev till: info@tingsgarden.com
Märk din ansökan med ”Kock”.

Varmt välkommen till en av Eskilstunas finaste restauranger.


Även om vi inte alltid söker nya medarbetare så ser vi gärna att du som är driven, ambitiös och tar ditt arbete på fullaste allvar samt gillar att arbeta i högt tempo skickar ditt CV och några rader om dig själv. Det finns alltid utrymme för duktiga och nyfikna medarbetare. Välkommen att skicka in ditt cv till: info@tingsgarden.com