Benefit Bake Sale.png
 

Veckans Tingslunch

Tisdagen den 26/2 är det premiär för vårt helt nya lunchkoncept som vi jobbat med under en längre tid som vi nu är stolta över att lansera. Lunchen består av veckans husman, veckans pasta, veckans fisk, veckans sallad och veckans vegetariska. 5 olika menyer som komponerats av vårt duktiga kök med högkvalitativa råvaror och goda smaker. Inkluderat i lunchen är mineralvatten eller lättöl, bröd, smör, sallad, te och kaffe. Efter maten bjuder vi även på veckans goda hembakta kaka skapad av våra duktiga kockar.

Pris vuxna 120 kr

Pris Barn 65 kr

Pris Pensionärer 110 kr

 

Vår 30:års Jubilar rätt 159 :-

Det är 30 år sedan Tingsgården skapades av vår ägare Håkan Lindblad och det ska vi fira med en 30:års jubilar rätt. Vi har tagit fram en rätt som många av våra kunder önskat tillbaka på menyn och som vår ägare älskar att äta, nämligen.

Klassisk Wallenbergare med sina klassiska tillbehör. (L-G). Inkluderat i rätten är mineralvatten eller lättöl, bröd, smör, sallad, te och kaffe. Efter maten bjuder vi även på veckans goda hembakta kaka skapad av våra duktiga kockar.

 

 

Februarierbjudande 259 :-

Vill fira någon extra eller har du ett viktigt företagsmöte? Boka då månades 2-rätterserbjudande. I februari har vi tagit fram en riktigt god 2-rättersmeny som består av.

Förrätt: Skagen på smörstekt kavring. (G)

Varmrätt: Grillad ryggbiff serverad med potatiskaka med smak av parmesan och vitlök, chilibéarnaisesås, cocktailtomater. (L)

Inkluderat i menyn är mineralvatten eller lättöl, bröd, smör, sallad, te och kaffe. Efter maten bjuder vi även på veckans goda hembakta kaka skapad av våra duktiga kockar.

Dessa rätter med L och G innehåller laktos och gluten.


Tingsgården Restaurang.jpg
 
Wallenbergare.jpg
 
alcoholic-beverage-anniversary-bar-1246956.jpg