Tingsgårdens Traditionella Julbord

TINGSÅRDENS TRADITIONELLA JULBORD

Upplev Tingsgårdens traditionella julbord i ett av Eskilstunas äldsta områden vid Rådhustorget i Gamla Staden. Julmusiken ljuder och de levande ljusen sprider värme i restaurangen. Våra kockar har haft bråda dagar i köket och nu får du möjlighet att prova allt gott de har skapat på Tingsgården Restaurang & Vinkällare. Med klassiska smaker, julens självklara favoriter och läckra upplägg skapar vi ett julbord över det vanliga. Stora delar av julbordet är lagat på plats i vårt kök av våra duktiga kockar och vi serverar bland många andra rätter hemmagjorda köttbullar, vår egna julskinka, revbenspjäll, egeninlagd sill med flera spännande smaker, Tingsgårdens traditionella janssons frestelse, gravad lax, varmrökt lax, kallrökt lax, ostar, älgkorv, julmedwurst och klassisk julvört. Inte nog med det, våra duktiga kockar har skapat ett spännande efterrättsbord med bland annat Ris á la Malta, knäck, ischocklad, vaniljfudge, juleskum, polkakarameller och många fler juliga efterrätter. För dig som söker vegetarisk julmat serverarar vi veganska sillar, vegansk rödbetsallad, prinskorv, köttbullar samt jansson frestelse.

Till julbordet serverar vi väl utvalda drycker som passar perfekt till julmaten. Julbordet serveras i vår stämningsfulla och mysiga restaurang med eskilstunaån utanför fönstret och Tingsgårdens 1700-tals hus runt hörnet.

Julbordet startar med att vi serverar glögg och pepparkakor vid ankomst.

Serveras

Från 19/11 till 21/12 tisdag till onsdag med följande sittningar 17:00-19:00 och 20:00-22:00 samt torsdag till söndag med följande sittningar 13:00-15:00, 17:00-19:00 och 20:00-22:00

Pris

345 kr per person exklusive dryck, barn under 12 år halva priset och barn 0-6 år gratis.

Bokning

För bokning av större sällskap över 10 personer är vi tacksamma om ni kontaktar oss på mail info@tingsgarden.com eller på telefon 016-51 66 20. Vid större sällskap över 20 personer som vill boka julbord på tider utanför våra ordinarie öppettider är vi tacksamma om ni kontaktar oss på mail eller telefon.

Välkommna att fira in julen i vår vinterprydda idyll i hjärtat av Eskilstuna.