100A0057_besk2.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 
 

Våra Menyer

Höst och vinter A la carte menyn har landat med nya spännande rätter som alla innehåller riktigt vällagad mat på lokala råvaror. Våra kockar har jobbat riktigt hårt med menyn som innehåller klassiska rätter och rätter som passar höstens och vinterns kommande dagar. Om du har svårt att bestämma dig välj, vår Klassiska 3-rätters eller Gårdsmenyn båda med passande vinpaket.

Dryckeslistan innehåller självklart våra kvaliltetsviner, men har nu utökats och innehåller flera nya ölnyheter från Fullers bryggeri eller från det lokala bryggeriet Möllys.

Hjärtligt välkommen till vår idyll i Eskilstuna!

A LA CARTE SVENSKA & ENGELSKA

DRYCKESLISTA

 

Evenemang & erbjudanden

Vår filosofi är att skapa upplevelser med kärlek för alla. Varmt välkomna till Tingsgården Restaurang och Vinkällare.

För att boka en plats till våra vin- och musikevenemang så gör ni det nedan genom att klicka på Köp biljett som tar er vidare till Tickster.com. För att boka bord eller boka en specialmeny görs det nedan via boka som tar er vidare till the The Fork.com.

 

PREMIÄR! 1/2 kl 19:00 SUPERKVARTETTEN PÅ TINGSGÅRDEN JAZZ

Superkvartetten Linnskog, Sandevärn, Jisei & Mårtensson gästar Tingsgårdens Jazz denna premiärdag som är en semitemporär jazzgrupp, som samlar fyra lokala musikanter med bred musikalisk bakgrund.

Denna premiärkväll är temat Charlie ”Bird” som hade en förkärlek till fantastik mat och till en speciell maträtt, som i den gamla amerikanska södern kallades för yardbird. Under kvällen varieras musik med en specialkomponerad Jazz meny inspirerad efter Charlie ”Bird” Parker.

Förrätt: Modern jambalaya

Varmrätt: Sotad kyckling alt. sotad lax med rostad sötpotatis och mango/avokadosalsa

Dryck beställs separat.

Datum & tid: Fredagen den 1/2 kl 19:00

Plats: Tingsgården Restaurang, övre festsalen

Pris: 379 kr, exklusive dryck


CHAMPAGNEPROVNING 8/2 KL 18:00

Hej alla Wine lovers!

Hjärtligt välkomna till årets första dryckesprovning. Högsta önskemålet är återigen CHAMPAGNE och det kan man inte få nog av. Vi kommer att testa fyra styck champagner och provningen kommer som vanligt att hållas i VinkällarenTingsgården.

Reijo Asp vår sommelier och restaurangchef med mångårig erfarenhet guidar dig igenom provningen.

Efter vinprovningen är ni välkomna att äta något spännande från vår meny och varför inte testa några viner från vår väl utvalda vinlista.

Datum & tid: 8/2 kl 18:00

Plats: VinkällarenTingsgården

Pris: 395 kr


Bokning

KONTAKT
Mail info@tingsgarden.com

Telefon 016-51 66 20

Besöksadress
Rådhustorget 2

633 40 Eskilstuna

 

Öppettider

Öppetider

Måndag 
Stängt

Tisdag 
À la Carte 17.00-22.00

Onsdag
À la Carte 17.00-22.00

Torsdag 
À la Carte 17:00-22.00

Fredag 
À la Carte 17:00-22:00

Lördag 
À la Carte 13:00-23.00

Söndag
Stängt

För mer info, se vår Facebooksida

Fest & Bröllop

Drömmer ni om bröllop? Närmar sig födelsedagen? Eller vill ni ge en nära en fin minnesstund? Tingsgården Restaurang & Vinkällare rymmer alla möjligheter till fantastiska minnen! Vi har erfarenhet av att ordna bröllopsfester, dopfester, jubileumsfester, firmafester, minnesstunder och andra temafester. Vår fina restaurang ligger i ett av Eskilstunas äldsta och finaste områden, Gamla staden med anor från 1700-talet. Här finns så väl närheten till Eskilstunaån, vår underbara sommarbrygga, Vinkällaren Tingsgården och Handelsgården Tingsgården med alla små mysiga butiker. 

All mat lagar vi själva i vårt egna kök och våra kockar och serveringspersonal är Eskilstunas bästa. Deras mål är att ge er en oförglömlig upplevelse och att leverera mat, dryck och service med kärlek.

Nytt för 2019 är att vi nu kan erbjuda musik till er fest genom vårt samarbete med Superkvartetten.

Efter festen kan ni krypa ner i sköna sängar i något av Eskilstunas fina hotell som ligger med gångavstånd från oss. 

Hos oss är festerna skräddarsydda efter önskemål, men vi utgår ifrån våra menyer. Vi vill gärna träffa dig personligen för både festplanering och en visning av våra lokaler.

Är du intresserad? Skicka in din förfrågan nedan så kontaktar vi er fortast möjligt. 

Med Vänliga Hälsningar

Tingsgården Restaurang & Vinkällare

 

Namn *
Namn
Mobilnummer *
Mobilnummer
Handelsgården Tingsgården

Handelsgården Tingsgården

Tingsgården Restaurang & Vinkällare

Tingsgården Restaurang & Vinkällare

Nedre Festsalen i Tingsgården Restaurang & Vinkällare

Nedre Festsalen i Tingsgården Restaurang & Vinkällare

Sommarbild from Sommarbryggan på Tingsgården Restaurang & Vinkällare

Sommarbild from Sommarbryggan på Tingsgården Restaurang & Vinkällare

Superkvartetten som går att boka till din fest. Kontakta oss för mer information

Superkvartetten som går att boka till din fest. Kontakta oss för mer information

Om oss

_MG_8238.jpg

Tingsgården Restaurang & Vinkällare ligger i ett byggnadsminnesförklarat hus från 1700-talet i ett av Eskilstunas äldsta kvarter, vid Rådhustorget i Gamla Staden. Här drevs krog med resanderum redan på 1770-talet, här har också varit skönfärgeri och kemisk tvätt.

1989 öppnades restaurangen i nuvarande form och nu sker en nystart i ny regi och ett koncept som värnar om den traditionsfyllda miljön. Samtidigt satsar vi på en fräsch meny i tiden med ledorden ”Mat, dryck och service med kärlek”.

Vår inriktning är på det klassiska köket, modern husmanskost och med inslag från det internationella köket. Vi lagar mat med kärlek och för alla. Vi har alltid vegetariska, laktosfria och glutenfria rätter på menyn. Vi vill att du ska känna dig välkommen till Tingsgården Restaurang & Vinkällare, ambitionen är att vår omtanke ska få dig att trivas lite extra hos oss och komma bortom livets svåra stunder. En plats där du alltid är välkommen och kommer tillbaka till.

På Tingsgården finns också Handelsgården med spännande butiker och cafeer, Vinkällaren Tingsgården där du som medlem kan hyra vinfack och anordna vinprovning och andra sammankomster för ditt slutna sällskap samt Bakfickan som är en intim bar fylld med kärlek, utmärkta viner, lokal öl samt goda tillbehör.. 

Lediga jobb

Även om vi inte alltid söker nya medarbetare så ser vi gärna att du som är driven, ambitiös och tar ditt arbete på fullaste allvar samt gillar att arbeta i högt tempo skickar ditt CV med referenser och några rader om dig själv. Det finns alltid utrymme för duktiga och nyfikna medarbetare.

Se lediga jobb just nu!

Välkommen att skicka in ditt cv till: info@tingsgarden.com